Hey, vandaag ga ik wat tips geven over je nagels lakkken en hoe je zorgt dat je nagels niet verkleuren en hoe je zorgt dat je nagellak er mooi en lang op blijft zitten!

woman-with-great-nails

Oke, voordat ik mijn nagels lak gebruik ik een base coat maar dat weten jullie waarschijnlijk al. Maar dit is ook echt een hele belangrijke stap in je nagels lakken. Want als je net als ik elke dag nagellak draagt gaan je nagels verkleuren en met een base coat verkom je dat dus. Dan breng je natuurlijk je nagellak aan en je kan beter altijd 2 laagjes aanbrengen ookal is het al dekkend genoeg na een laagje want met twee laagjes blijft de nagellak weer beter en langer zitten. Als laatste nog de topcoat als je een goedkope topcoat hebt blijft je nagellak niet zo lang zitten dus koop essence kleurtjes en gebruik een geltopcoat van bv. sally hansen dat is wat echt werkt het blijft niet zolang zitten zoals echte gelnagellak maar wel langer dan normaal.

Dit waren een paar tips ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen! Xx Tara

2 gedachten over “Hoe ik mijn nagels lak! Tips & Tricks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s