Hey, als jullie dit lezen is het al 2 maanden nadat ik het palette kocht maar ik vond het hem wel waard om wat over te schrijven want ik heb dit palette bij de kruidvat voor €7,99 gekocht!

DSC02180

Dit is het palette en ik ben echt super blij dat ik deze heb weten te scoren want het is toch weer 2 euro goedkoper dan dat je het online koopt en je hoeft geen verzendkosten te betalen! Oke het is dus het witte chocolade palette en ik heb ook als het bruine chocoladepalette en daar heb ik ook een review van geschreven. Maar goed nu weer terug naar dit palette het is echt een prachtig palette met mooie nude kleuren erin!

Is het niet om op te eten, dit Wonder Palette van Makeup Revolution? Het palette heeft alles wat jij nodig hebt om een geweldige look te maken… 16 verschillende kleuren met een mix van matte tinten en shimmers.

Dit is wat ze over het palette zeggen op een site waar ze het ook verkopen en dan nu even wat over de kwaliteit!

DSC02181

Nou zoals je ziet zijn het dus echt prachtigen kleuren en het zijn er dus 16 en hij was nu maar 8 euro dus dat betekent dat je maar 50 cent voor een oogschaduw betaald dat is echt super goedkoop en de kwaliteit vind ik ook echt geweldig! Want die pichmentatie is echt heel goed dat zie je zo ook nog in de swatches maar het heeft ook niet echt fal out vind ik. Sommige kleuren zijn wel een beetje poederig maar dat vind ik niet zo erg. Oke dan nu de swatches!!

DSC02182

Bovenste rij – van links naar rechts

Smoothly – Divine – Mocha Lover – Dipped – Choc-fest

DSC02183

Middelste rij – van links naar rechts 

Adorable – Buttons – Frosted Choc – Delight – Sweet Shop – Sugar

DSC02184

Onderste rij – van links naar rechts

Double Dip – Tob-le-rone – Wonka – Milky – Way

Dit was de review ik hoop dat jullie het leuk vonden ik ben er echt heel erg blij mee maar dit was het en tot morgen! Xx Tara

9 gedachten over “I ❤️ Makeup naked chocolate palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s