Hey, ik ga weer eens wat van essence reviewen en dit keer een eyeshadow base en deze is nog van het nieuwe assortiment die al een tijdje in de winkel ligt maar ze hadden al een oogschaduw basis en die heb ik ook maar die is te oranje voor mij en deze is een beetje roze/wit dus ik ben benieuwd!

DSC02225

Zo ziet die eruit op mijn hand en het is een beteren kleur voor mij want die anderen was heel erg oranje. De aplicator is eigenlijk een soort van lipgloss kwastje en dat is gewoon prima en er zit ook niet gelijk teveel product aan. De prijs van de oogschaduw basis is natuurlijk lekker goedkoop namelijk €2,59. De naam geeft wel aan dat de oogschaduwbasis moet zorgen dat een oogschaduw veel intenser wordt en het leek mij wel leuk om dat te gaan testen dus ik heb met een donker bruine kleur uit het nudes palette van essence het geprobeerd dus de linker kant met en de rechter kant zonder oogschaduw basis.

DSC02226

Je ziet echt meteen verschil. De linker is mooi egaal en de rechter een beetje streperig en de kleur is veel intenser geworden. Verder vind ik dat het net lijkt alsof je dan gewoon hele dure oogschaduw gebruikt terwijl het echt super goedkoop is!

Ik ben er heel erg tevreden mee en ik gebruik het zelf voor onder mijn ogen want de roze kleur bedekt donkeren kringen ook erg goed! Een product met meerderen functies dus! Xx Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s