Hey, vandaag ga ik weer gewoon lekker kletsen! Ik ga praten over hoe het op school gaat enz. Veel plezier met lezen!

Op school gaat het nu eigenlijk super goed het jaar is alweer voorbij en ik ga denk ik wel over ik haal best wel goede cijfers vindt ik zelf. Ik heb nu ik dit typ 14 tienen en daar ben ik echt super blij mee en trots op! Verder kan ik natuurlijk niet mee gymen dit vind ik wel jammer. Maar verder gaat het dus eigenlijk top! Ik heb nog een toetsweek en daarna heb ik geen lessen meer. En dan volgend schooljaar als het goed is de tweede maar ik denk dat er niet heel erg veel nog fout kan gaan !

Dit was het een beetje kort maar ik wou gewoon even laten weten hoe het ging op school! Hoe gaat het bij jullie op school? Laat het in de reacties weten en tot morgen! Xx Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s