Hey, vandaag een review van een mannen product en nog wel een aftershave balsem! Maar jullie kennen vast NikkiTutorials wel en ze zegt dat dit goed werkt doordat er glycerine inzit. Dus leek het mij leuk om te kijken of het echt werkt!

DSC02153

Dit zijn de ingredienten en zoals je ziet staat glycerine als tweede ingredient en glycerine zorgt ervoor dat het gaat plakken en zo zou je make-up dus aan je huid moeten hechten. Verder zit er aqua in dat is dus gewoon water en ik vind wel dat de primer een beetje te dun is maar dat maakt niet heel erg uit!

DSC02154

Nou ik vind dat de primer opzich wel werkt maar het zorgt er zeker niet voor dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten dan kan je beter de etos primer gebruiken die ik laatst voor jullie ging reviewen! Dus kwa prijs vind ik het wel een beetje duur want ik heb nu een kleintje van €1,69 maar de grote variant is volgens mij 7 euro! Ik ben dus niet heel erg tevreden maar het is wel erg verfrissend.

Dit was mijn review ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen! Xx Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s