Hey, vandaag review ik weer eens een highliter en ik zocht nog een beetje een koele lila highliter en ik kwam deze bij de etos van hun eigen merk tegen en hij was maar €4,- dus ik dacht ik neem hem gewoon mee!

DSC02115

De highliter is een beetje lila/roze en er zitten subtielen glitters in. Er waren nog meer kleuren maar deze sprak mij het meeste aan. Ik vind de highliter ietsje te poederig maar opzich als je niet al teveel pakt met je kwast komt het wel goed! Laten we even naar de swaches gaan!

Links zie je dus de swatch in het zonlicht en ik vind het echt heel mooi want je hebt niet echt van die grote gitters maar gewoon een mooie glans en het is een beetje een koele kleur wat vast heel mooi staat bij een roze bluh en ik heb nu al zin om dit in de zomer te gaan dragen!

Dit was mijn artikel ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen! Xx Tara

 

5 gedachten over “Etos highliter -> rose

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s