Hey, vandaag ga ik jullie vertellen hoe ik bloggen met school combineer en een aantal tips geven waar je misschien wat aan hebt! Laten we beginnen.

Eigenlijk heb ik meede door school gekozen om over te stappen naar 5 artikelen in de week en dit gaat prima ik ben weer een beetje meer vlogs en plogs aan het maken dus dan zijn het al 6 artikelen. Eigenlijk blog ik alleen als ik vrij ben omdat ik anders ga haasten dus wat ik in een normale schoolweek doe is op zaterdag al mijn huiswerk maken en op zondag bloggen, video’s maken, editen enz. omdat als ik het andersom doe weet ik dat ik teveel aan mijn blog ga zitten en mijn huiswerk in de avond moet maken. Verder moet ik natuurlijk ook vooruit werken want ik heb niet elk weekend de tijd dus ik werk vooruit in sommige weekenden maar ook als het vakantie is en ik ben niet weg. Ook blog ik wel eens doordeweeks als ik klaar ben met mijn huiswerk! Dit is hoe ik het combineer en hieronder zal ik nog even wat tips zetten:

  • Doe eerst de saaie/stomme dingen en ga dan pas bloggen.
  • Werk vooruit dan kan je een weekend ‘vrij’ nemen.
  • Doe het eens tussen het leren door!

Dit was het artikel ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen! Xx Tara

2 gedachten over “Hoe combineer ik bloggen met school?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s