Hey, vandaag ga ik jullie mijn mening over de matterende primer van de etos geven. Ik was erg benieuwd of je make-up langer blijft zitten hierdoor en of je heel ook de hele dag matt van blijft! Ik vertel het jullie in dit artikel!

DSC02113

Zo ziet de primer eruit! Hij is een beetje dik en voelt iets vetter aan wat je juist niet zou verwachten bij een matterende primer. Je hebt echt heel erg weinig nodig dus dan kan je lekker lang met dit product doen! Ik breng het altijd met stippjes aan op mijn gezicht en ga het dan gewoon uitsmeren. Bij deze primer voelt het als je klaar bent alsof het poeder is en het voelt echt heel erg zacht aan dus het is helemaal niet uitdrogend. Verder is je gezicht meteen matt en ik vind zelf dat dit ook echt de hele dag zo blijft! Verder vind ik dat je make-up ook wel goed blijft zitten en niet verschuift (ik had het getest met wat concealer wat ik eigenlijk niet zo vaak draag). Ik ben dus echt heel erg tevreden over deze primer en misschien kan je ook gewoon alleen deze primer aanbrengen als je geen concealer enz. nodig hebt voor een matt effect (dit ga ik denk ik doen).

Te koop bij etos voor €5,99.

Dit was de review ik hoop dat jullie het leuk vonden en er wat aan hebben gehad en dan zie ik jullie morgen weer! Xx Tara

3 gedachten over “Etos primer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s