Hey, ik had een idee voor een nieuwe serie alleen was het de vraag aan jullie of het jullie leuk lijkt of niet en dan kunnen jullie dat gewoon in de reacties laten weten! Wat het inhoud is dat ik elke week/keer (ik weet niet of ik het weekelijks wil doen) een artikel plaats met al mijn producten van een bepaald merk. En hiervoor kan je bepaalde merken achterlaten in de reacties en als ik genoeg van dat merk heb kan ik het laten zien!  Ik zou het erg leuk vinden als jullie enthousiast zijn en dan ga ik over een paar weken beginnen! Xx

 

7 gedachten over “Nieuwe serie; Stash Flash ?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s