Hey, vandaag ga ik gewoon even lekker ‘praten’ met jullie en ik ga jullie wat vertellen over hoe ik het eigenlijk allemaal doe en waarvoor ik het gebruik!

Lijstjes maken vindt ik heel handig ik maak meestal een schema met wat er in de komende weken op mijn blog online moet komen zodat ik alvast wat vooruit kan werken en het goed kan bijhouden. Verder gebruik ik ook to do lijstjes dus aan het begin van de dag of de dag ervoor maak ik een lijstje met alles wat ik die dag wil gaan doen van bloggen tot huiswerk, nagels lakken tot naar de winkel gaan alles! En als ik dan wat heb gedaan mag ik het wegstrepen met een marker. En aan het einde van de dag kijk ik naar mijn lijstje en als alles is weggestreept dan ben ik echt heel blij want dan denk ik yes lekker veel gedaan vandaag! Soms dan denk ik aan het begin van een dag hoe ga ik dit nou voor elkaar krijgen maar dan blijkt het eigenlijk heel erg snel klaar te zijn en kan ik mijn lijstje voor die dag gaan aanvullen! Ook maak ik lijstjes met ideeën voor artikelen en video’s ik heb daarom ook altijd een notitie boekje bij me want soms dan kom ik op super leuke ideeën en schrijf ik het meteen op!

Dit is mijn verhaal over lijstjes! Waar gebruiken jullie ze voor? Laat het hieronder weten en tot morgen! Xx

2 gedachten over “I ❤️ Lijstjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s