Hey, ik heb weer een review van een nagellakje van essence en dit keer is het een nieuw kleurtje namelijk 56 you and me?

DSC02055

Oke dit is dus een nieuw kleurtje van de nieuwe collectie en het is een beetje paars/roze achtig. Het is een prachtig kleurtje vind ik zelf! En het is ook een heel erg leuk lente kleurtje dus ik verheug me er op om deze lekker veel te gaan dragen!

DSC02058

Dan nu weer even wat plus en minpunten. Ik ben erg tevreden over dit nagellakje en dan zeker voor de prijs -> €1,69. Ook dekt de nagellak erg goed met een laagje heb je al een dekkende laag en het droogt ook super snel. Wat wel jammer is is dat het er best wel snel vanaf gaat maar ja je kan ook niet verwachten dat zo’n goedkopen nagellak voor een week blijft zitten!

Ik hoop dat jullie mijn review leuk vonden laat hieronder wat jij van the gel nagellakjes van essence vindt, ook zo goed of heel slecht? Tot morgen! Xx Tara

Een gedachte over “Essence the gel nail polish 56 you and me?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s