Hey, ik heb weer een leuke review van een nieuw essence product en ik ben heel erg benieuwd!

DSC01966

Het is dit potlood. Het is een soort lipstick in potlood vorm erg leuk en ik wou eigenlijk een van de velvets maar die waren er niet meer dus had ik deze meegenomen. Het is een beetje een bruin/roze kleurtje. Ik vind dat het potlood erg fijn aan brengt en ook fijn op de lippen aanvoelt. Zelf vind ik hem niet echt glossy maar goed daar ben ik juist wel blij mee. Een nadeel is wel dat je het potlood moet slijpen maar goed.

DSC01967

Dit is de kleur op mijn lippen en ik vind dat het echt een heel erg draagbaar kleurtje is en dat vind ik heel erg fijn. Eigenlijk voelt dit product als een soort lipbalm maar het is een lipstick in potloodvorm! Oke dan als laatste nog even de prijs die echt super erg mee valt -> €1,99.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer! Xx

5 gedachten over “Essence glossy stick 03 luminous rosewood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s