Hey, weer even een korte update en dit keer gaat het over slotjes! Want ik heb zondag 3 april slotjes gekregen en ik zal daar wat meer over vertellen!

IMG_0423

Oke, als eerste even over de beugel zelf. Ik heb boven en onder slotjes en ik heb beetverhoging (dit zijn een soort van harde dingen op je kiezen waardoor je de slotjes er niet afbijt). Verder vind ik het wel een beetje lastig met eten het is vooral dat het wat langer duurt. Maar verder vind ik het niet echt heel veel pijn doen, hier ben ik echt super blij mee want ik hoor wel eens verhalen dat je een week niet normaal kan eten.

Oke verder heeft het voor jullie niet echt iets te betekenen want je ziet het alleen een beetje in de video’s en ook wel eens op foto’s.

Dit was mijn artikel alweer voor vandaag ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen! Xx Tara

3 gedachten over “Update; slotjes?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s