Hey, ik heb weer eens een ‘mijn verhaal’ en dit keer ga ik gewoon delen hoe mijn maandag in dit geval er uitziet en wat mijn ervaringen zijn met school!

Oké een schooldag op maandag ik best wel lang en vol. Ik heb op maandag het 1e tot het 8e en ik heb dan het eerste uur gym dus ik moet 7:15 thuis weg en ik kom rond 16;15 weer thuis dat is dus 9 uur!

Oké ik word op maandag om 6 uur wakker en dan pak ik altijd even mijn telefoon om een youtube video te kijken, Ik kies meestal eentje van minder dan 10 minuten. Dan ga ik mijn bed uit en ga ik naar beneden. Ik maak even een ontbijtje klaar en eet dit rustig op. Rond 6:30 ga ik weer naar boven om me verder klaar te maken ik doe mijn kleren aan, poets mijn tanden en doe mijn haar. Dan ben ik rond 6:45 wel klaar en kan ik nog even rustig aan doen.

Als ik op school kom heb ik dus eerst gym en ik kan niet meer meedoen omdat ik een blessure aan mijn been heb. En hierna heb ik nog les. In de pauze’s eet ik natuurlijk maar ja ik vind het altijd erg gezellig om lekker te kletsen enz.

Als ik dan weer thuis kom ga ik meestal even wat drinken en kijk ik een youtubevideo. Als ik hier mee klaar ben ga ik mijn huiswerk maken en eventueel leren. Als ik hier mee klaar ben kan ik lekker wat voor mijzelf gaan doen en dan ben ik weer klaar met de dag!

Dit is een kleine inkijk in een dag in mijn leven. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen! Xx TARA

7 gedachten over “Mijn verhaal #2 |School|

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s