Hey, ik review vandaag het laatste product van mijn E.L.F bestelling en dit is een highlighter die er populair is en ik snap het. Wil jij weten waarom ik het snap lees dan snel verder!

DSC01833

Zo ziet de highlighter eruit ik had zelf de verpakking wat groter verwacht maar ik vind het niet erg want er zit alsnog best veel in omdat het een baked highlighter is. Je had ook nog 2 anderen kleuren maar deze sprak mij het meest aan. Hieronder laat ik de swatch zien en vertel ik wat over de kwaliteit.

DSC01834

Zoals je ziet zit er een mooie glitter in en ik vind hem echt prachtig je kan hem zelf heel mooi opbouwen dus als je van heftig houd kan je wat meer op doen en andersom. Ik vind dat deze highlighter een hele mooie gezonde glow geeft en dat voor maar €4,- echt top!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden en wat aan de review hebben gehad en tot morgen! Xx Tara

Een gedachte over “E.L.F highlighter moonlight pearls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s