Hey, weer even een korte update en het gaat over het uploaden! Ik heb ervoor gekozen om niet meer op de zaterdag te uploaden en dus als ik een blog heb komt die op zondag maar ik heb hiervoor gekozen omdat 6/7 artikelen wel veel is en ik het ook erg druk heb met school dus ik blijf om maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag plaatsen en dan in het weekend als ik een vlog heb een vlog. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden! Xx Tara

5 gedachten over “Update! Geen weekend meer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s