Hey, Ik heb een essie lakje!!! Hij stond niet op mijn wishlist maar ik vind hem super mooi en ik ga hem met jullie delen! Toen ik het lakje kocht was die maar 7 euro en ik heb de kleur go overboard genomen en het is een beetje een zeeblauwe kleur.

DSC01918

Ten eerste vind ik de verpakking erg mooi en ook lekker groot want er zit 13,5 ml in. Ook het kwastje vind ik erg fijn werken hij is lekker groot dus dan ben je ook nog eens super snel klaar!

DSC01914

Hier heb ik de kleur op mijn nagels en ik heb hier maar 1 laagje op dus de dekking is echt geweldig! Verder is het een hele mooie zeeblauwe kleur en hij blijft ook erg goed en lang zitten! Ik zou echt super graag nog een kleurtje kopen maar daar wacht ik nog maar even mee!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen! Xx Tara

3 gedachten over “Essie; go overboard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s