Hey, vandaag review ik weer eens een product van essence en dit is een oogschaduwmono uit het nieuwe assortiment en dit was het enige nieuwe product wat ze bij mijn kruidvat hadden dus van de anderen dingen komt snel nog wel een review maar vandaag review ik dus deze oogschaduwmono en ik heb de kleur 02 almost peachy!

DSC01818

Ten eerste vind ik het patroontje echt super schattig en nog even de prijs: €1,99. Oké ik ga hieronder even de swatch foto plaatsen en daarna vertel ik even wat ik ervan vind!

DSC01820

Oké zoals je ziet is de oogschaduw best wel korrelig opzich als je het uitblend gaat het wel weg maar het geeft wel wat fall-out. Verder voelt de oogschaduw wel erg zacht aan wat ik altijd wel prettig vind alleen is de kleur (vind ik) niet echt peachy meer een beetje licht roze dus dan hadden ze beter een anderen naam kunnen verzinnen maargoed dat maakt niet uit. Ik ben erg tevreden over deze oogschaduws voor de prijs vind ik ze best goed en ik zou nog wel 1/2 kleurtjes kopen!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er wat aan hadden en tot de volgende keer! Xx Tara

4 gedachten over “Essence the velvest mono eyeshadow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s