Hey, vandaag review ik 2 producten in een artikel want ik heb laatst 2 blushes (en nog meer dingen) besteld op de website van E.L.F en hierover ga ik vandaag schrijven! Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden.

DSC01836

Dit zijn de 2 blushes ze kosten €4,- per stuk en links op de foto zie je de kleur Berry Merry en rechts op de foto zie je Tickled Pink. Er zijn nog veel meer kleuren maar ik had voor deze 2 dus gekozen.

DSC01837

Dit is tickled pink en hij is super licht opzich wel een mooie kleur maar je moet hem goed opbouwen wil je hem zien hij heeft een soort witte waas waardoor er niet veel pigment van afkomt veder zit er wel een mooie slimmer in en het is een beetje een koraal kleurtje.

DSC01838

Dan is dit berry merry en deze is in tegenstelling van tickled pink echt heel erg goed gepichmenteert en hier moet je heel erg mee opassen want het is lastig blendbaar. Wel vind ik het echt een super mooie kleur en er zit ook weer wat shimmer in.

De conclusie is eigenlijk dat ze wel mooi zijn maar iets minder van kwaliteit opzich niet erg voor die 4 euro maar goed ik ben opzich wel tevreden en E.L.F test ook niet op dieren dus dat is een pluspunt maar ja dit was het dan alweer voor vandaag ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen! Xx Tara

5 gedachten over “E.L.F blushes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s