Hey vandaag deel ik een aantal tips die kunnen helpen voor een mooie en een gezonde huid! Laten we snel beginnen.

Tip 1:

Drink veel water, dit zorgt voor een goede vochtbalans ik zelf drink elke ochtend voor mijn ontbijt dus als ik net wakker ben een lekker glas water zo ben je ook gelijk van die vieze smaak in je mond af!

Tip 2:

Gebruik een dag en/of nacht crème. Ik gebruik zelf een dag crème van de etos en ik gebruik geen nachtcrème omdat ik het niet heel erg nodig vind. Maar een dagcrème vind ik wel erg fijn en die van de etos is maar €4,50!

Tip 3:

Reinig je gezicht. Ik gebruik micelaire water en soms ook een clearing mouse en in de ochtend meestal een doekje. Dit zorgt ervoor dat je een lekker schoon gezicht hebt en het opent de poriën.

Tip 4:

Gebruik 1 keer per week een masker. Ik vind die van dr. van der hoog heel fijn (hier hebben jullie al meerderen artikelen van kunnen lezen) en ik gebruik het dan meestal op een zondag want dan heb ik er tijd voor.

Dit zijn een paar tips! Heb jij nog onmisbare tips laat het dan even in de comments weten want ik kan ook altijd nieuwe tips gebruiken! Xx Tara

Een gedachte over “Mijn tips voor een mooie huid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s