Hey vandaag heb ik weer een nieuw artikel en ik ga weer iets reviewen en dit keer is dat een mono oogschaduw van essence, ik hoop dat jullie het een leuk artikel vinden!

Zo ziet de oogschaduw eruit en het is de kleur 01 vanilla sugar ik ga deze oogschaduw waarschijnlijk gebruiken als een soort van basis voor de anderen oogschaduw. Ik vind het echt een heel fijn product want het is een hele zachte structuur en ook best goed gepichmenteert voor de prijs want hij kost maar €2,59. het enige minpuntje vind ik dat die wel een beetje korrelig is maar het heeft niet echt fall out. Ik ben dus erg tevreden en raad het zeker aan. Ze hebben trouwens nog veel meer nude kleuren dus ik ga er denk ik nog een kopen!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en morgen komt er dus een video en het is een shoplog dus ben je benieuwd kijk morgen dan even op mijn blog! Xx Tara

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s