hoi, vandaag test ik weer een nieuw masker van dr. van der hoog en dit keer is het het pretty peachy masker en ja het klinkt veel belovend.

Oké ik ga even wat over het masker vertellen en daarna zal ik een paar plus en min punten geven!

In het masker zit veel vitamine E en provitamine B5 en ook zit er perzikolie in voor een stralend perzikhuidje. Ook zou je huid dus lekker zacht moeten worden, oke laten we kijken of dit gaat kloppen met de plus en minpunten.

plus punten:

  • ruikt lekker
  • je hebt genoeg
  • brengt makkelijk aan

min punten:

  • je huid wordt stroef
  • ik krijg er een onzuivere huid van

Ik ben niet echt heel erg tevreden want het masker doet niet wat die moet doen dus dat vind ik jammer verder ruikt het wel lekker en dat vind ik altijd wel belangrijk. Oké ik heb dit masker bij de big bazar voor 1 euro gekocht! Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en tot morgen. Xx Tara

2 gedachten over “Dr. van der hoog masker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s