Hoi, vandaag deel ik een aantal foto’s van het w7 in the oude palette en ik ga wat plus en min punten geven zoals ik dat altijd doe. Ik heb dit palette online besteld en dit kan op onderanderen http://www.makeupmusthaves.nl en natuurlijk op nog meer site’s het palette is 8 euro.

DSC01748

Dit zijn de kleuren straks komen de swatches op mijn arm maar van links naar rechts heten ze: latte – angel – venice – marilyn – copper put – sun kissed – alice – bad manners – coffee cup – mud slide – tokyo – fashionista

Ik vind vooral alice heel mooi een beetje een soort taupe kleur!

DSC01749

De lichte kleuren zijn niet zo goed te zien…..

plus punten:

  • lekker goedkoop
  • mooie kleuren
  • opzich wel goede pichmentatie

min punten:

  • korrelig
  • vervaagt wel sneller dan anderen oogschaduw’s

Dit was mijn review ik ben heel blij met het palette en hij is ook super mooi met die roze/paarse kleuren! ik hoop dat jullie het ook leuk vonden en tot morgen. Xx Tara

5 gedachten over “W7 in the nude palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s