Hoi, vandaag heb ik weer een review en dit keer is het een blush van Catrice en het is de multi matt blush in de kleur 020 La-Lavender en hij is voor €4,- te koop bij het kruidvat en de trekpleister.

DSC01724

Hier zie je de blush met de swatches ik heb ze van onder naar boven geswatcht en ik vind de middelste kleuren het mooiste en de lichtste kleur kan je ook als een highliter voor op je oog gebruiken. De blush ik heel zacht van structuur en brengt fijn aan. Hij geeft dus een matte finish wat ik erg leuk vind en ook heel mooi veder zijn ze erg goed blendbaar maar ook echt goed gepigmenteert. De kleuren bij elkaar vind ik ook heel tof! Veder ben ik er erg tevreden over en de prijs is zeker niet duur voor 4 kleuren!

Ik ben dus erg tevreden. Heb jij deze blush ook? Laat weten wat jij ervan vind! Nou dit was het dan alweer ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen! Xx Tara.

6 gedachten over “Catrice multi matt blush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s