Hoi vandaag weer een review van een product en het is een soort crème/primer van Catrice en het is er een om te zorgen dat je minder roodheden in je huid hebt en hij is dus ook echt groen. Kijk/lees gezellig veder.

DSC01686

Zoals je ziet is het echt groen en ik ben benieuwd of je het nog op de huis terug kunt zien nadat je het hebt aangebracht.

Before:

DSC01688

After:

DSC01689

Ik zie wel wat verschil maar niet super erg ik vind wel dat het fijn en makkelijk is aan te brengen je ziet niet echt de groene plekken terug en ja het vermindert mijn roodheden best wel goed! Ik ben dus erg enthousiast over dit product en hij kost €4,60 en deze week is er nog een actie bij de kruidvat dat je 2 cactrice producten voor €6,- kunt kopen.

Dit was het artikel alweer sorry dat het zo kort is ik heb niet super veel tijd in verband met school dus het zijn wat korteren artikelen. XTARA

 

4 gedachten over “Catrice anti-red base

  1. Ik las dit artikel en ben gelijk naar de kruidvat gegaan. Met deze primer in m’n handen gestaan, maar uiteindelijk toch niet meegenomen! Mocht van mezelf 4 dingen kiezen en ben toch voor oogschaduwpalette en lipstick gegaan. En iets van de limited edition, haha!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s