Hooi, vandaag heb ik weer een collab en het is dit keer een trowback op het afgelopen jaar en een paar dingen die ik in 2016 wil bereiken! ik doe deze collab met Annelot En laten we gauw gaan beginnen want het word een lang artikel!

Trowback:

Januari:

in januari ging ik met school scholen bezoeken en dus kiezen voor een school ik heb dus gekozen voor de school waar ik nu opzit en ik vind het een hele leuke school! veder heb ik in januari niet zo veel gedaan.

Februari:

In deze maand is niet veel bijzonders gebeurt het enige is dat ik toen 11 1/2 ben geworden maar veder niets bijzonders.

Maart:

In maart ben ik echt begonnen met mijn blog en youtubekanaal. Ik begon met zo’n 2o abonnees op youtube en 2 volgers op mijn blog inmiddels heb ik al 103 abonnees en zo’n 25 volgers op mijn blog! Dit was dus de maand waarin ik begon.

April:

Weer zo’n maand waarin er niet veel bijzonders is gebeurt……..

Mei:

In mei ben ik met mijn familie een paar dagen op vakantie geweest super leuk gewoon hier in nederland hoor maar wel in een super leuk groot huis!

Juni:

In deze maand is wederom weer niets gebeurt het enige is dat op school bezig was met de musical.

Juli: 

In juli is er wel veel gebeurt. Ik had mijn eindmusical en ik ging dus van de basisschool af. Ik mis mijn 2 beste vriendinnen wel maar ja ik heb nu ook anderen vriendinnen en ik zie ze wel regelmatig.

Augustus:

In deze maand ben ik 12 geworden en gingen we op vakantie naar Denemarken en Zweden super leuke maand dus! ( van mijn vakantie staan ook vakantie vlogs op mijn youtubekanaal : Tara de Korte)

September:

Mijn eerste keer op de middelbare school de wendingen waren super leuk en ik heb het ook echt naar mijn zin op school! in deze maand kreeg ik ook de laptop waar ik nu op typ 😃.

Oktober:

Weer niet veel gebeurt volgensmij hadden we in deze maand toetsweek maar dat weet ik niet meer zeker.

November:

In deze maand ik wederom weer weinig speciaals gebeurt.

December:

Een hele leuke maand waarin we sinterklaas en kerst hebben gevierd maar natuurlijk ook alle gezeligheid die er in zo’n maand is. December vind ik dus ook echt een hele leuke maand.

Oke dit was de trowback en nu een aantal doelen die ik wil bereiken in 2016!:

  • Ik wil nog meer volgers op mijn youtubekanaal en blog krijgen!
  • Ik wil een mooie reis maken
  • Heel veel leuke blogpost schrijven
  • Overgaan naar de 2e
  • Gelukkig zijn

Verder is er eigenlijk niet heel veel wat ik perse wil bereiken maar ja dit was het artikel ik hoop dat jullie het leuk vonden en neem ook een kijkje op Annelot haar blog en tot morgen op 31 december !!!

Een gedachte over “Collab met Annelot: Trowback op 2015 + wat wil ik bereiken in 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s