Hey, vandaag heb ik een tag die in het teken staat van kerstmis het is vandaag 2e kerstdag en dit leek mij wel leuk om te doen dus kijk mee naar de vragen en antwoorden.

1.Wat is jou favoriete kerstfilm?

Mijn favoriete kerstfilm…… dit vind ik lastig want er zijn meerderen films die leuk zijn maar home alone is wel grappig alleen die heb ik echt al te vaak gezien maar ja ik zoek vaak gewoon op netflix wat leuke films en ik heb dus niet echt een favoriet.

2.Wat staat er bovenaan je kerstverlanglijstje?

alex-ladeblok-met-lades-wit__0085835_PE213729_S4

Deze kast maar die heb ik al gekregen voor kerst en ja dit is echt een kast die ik al een tijdje wil en als het goed is komt er in januari een video met de  inhoud van deze kast dus ja ik heb er nu al zin in (het filmen dan). Veder heb ik niet echt wensen ik zou misschien wel wat nieuwe nagellakjes willen.

3. Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Nou ja ik draag niet echt make-up ik heb wel een oogscahduwpaletje van essence en daar gebruik ik dan vooral de lichte kleuren uit!

DSC01502
Het palette 

4. Wat draag je het liefst bij kerst?

Nou ik heb laatst een artikel met een kerstoutfit geschreven en dat wil ik gaan dragen bij kerst. Klik hier voor het artikel.

5. Speel je liever buiten in de sneeuw of drink je binnen een warme kop chocomelk?

Allebei eerst naar buiten en daarna lekker een kop warme chocolademelk.

6. Wat doe je met kerst dit jaar?

Ik ga op kerstavond gewoon gezellig met mijn gezin cadeautjes doen op 1e kerstdag niet heel veel bijzonders op 2e kerstdag ga ik in een restaurant een high-tea doen en op derde kerstdag (soortvan) ga ik gourmetten!

7. Heb je een echte of een neppe kerstboom?

Wij hebben een echte kerstboom!

8. Wat voor kleur ballen hangen er in de boom?

Voornamelijk zilver maar ook een paar gekleurde ballen en wat zwarte.

 

3 gedachten over “De kerst tag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s