Hoi, vandaag heb ik een soort van extra artikel en het is een collab met  Annelot en zij heeft wat kerst cadeautips voor jullie op een rijtje gezet. Oke ik ga jullie dus een outfit laten zien die je leuk op 1e of 2e kerstdag aan kunt doen. Het is vrij simpel maar misschien is dit je perfecte inspiratie!

Schermafbeelding 2015-12-19 om 17.05.45.png

Dit is de outfit het is een zwart skater rokje van de H&M en het bordeaux rode topje is van de primark echt super goedkoop maar toch heel leuk. Je kan het topje/truitje in de rok stopen en dan de randen een beetje ophoog halen zodat het er iets mooier uitziet. Ook is het heel leuk om een ketting erbij te dragen en het mag in  zilver of goud wat jij leuker vind. Een bijpassend nagellakje is ook heel leuk en ik heb er 1 van catrice in de kleur 38 vino tinto past hier perfect bij!

Dit was het dan alweer eigenlijk een beetje kort sorry daarvoor maar ik hoop dat jullie het alsnog leuk vonden en er komt trouwens nog een collab artikel op 30 december en die is dan ook met annelot dus hou mijn blog maar ook haar blog in de gaten. XTARA

9 gedachten over “Kerst outfit: collab met Annelot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s