Heey, vandaag het 17e vakje en ik vind het wel jammer dat het zo snel gaat maar ja laten we gauw gaan kijken.

DSC01494

Dit is het kleurtje en als ik zo snel kijk lijkt die wel een beetje op die van gisteren maar dan zonder glitters. Ik vind het opzich wel een mooi kleurtje maar ik zou het zelf niet zo snel kopen zegmaar.

DSC01498

Het is een beetje een bruinig kleurtje en hij lijkt niet echt op die van gisteren maar ik ga hem gewoon een keertje uitproberen en wieweet vind ik het straks echt een geweldig kleurtje en wil ik hem het liefst elke dag op.

Dit was het artikel en tot morgen! XTARA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s