Hoi het is vandaag 15 december dus dat betekent dat het tijd is voor vakje 15 en ja ik ben benieuwd.

DSC01478

Sorry voor de lelijke nagels en de slechte foto. Het is vandaag een heel mooi rood kleurtje en laten we snel gaan kijken naar de swatch.

DSC01484

Het is nummer 13 rudolphs favorite en ik vind het echt een mooie rode kleur een beetje bloedrood en totaal anders dan nummer 15 op het plaatje echt weer super leuk en ik ben nu al benieuwd naar morgen ik hoop jullie ook en ik hoop dat jullie het vandaag ook leuk vonden en tot morgen. XTARA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s