Hey , vandaag is het 1 december en dat betekend dat ik mijn eerste vakje van de essence adventskalender open mag maken! Voor degenen die het nog niet weten ik unbox elke dag om 18:00 een vakje op mijn blog en in de adventskalender zit voornamelijk nagellak! Laten we beginnen.

Oké dit is dus het nagellakje en het is de kleur 12 berry-tale en het is een soort paarse kleur met een heel klein beetje glitters erdoorheen. Aan de binnenkant van het vakje staat ook een kort tekstje ‘get ready for 24 days of happines’ oke ik ga het dus niet swatchen maar ik  ga alle kleuren op een stukje wit karton swatchen dus zo komt er elke dag een kleurtje bij 🙂

DSC01422

Dit is dus het stukje karton en nu is het nog een kleurtje maar over 24 dagen zijn het er al een stuk meer.

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en laat in de reacties ook weten wat je misschien nog mist in het artikel dan kan ik dat voor bijvoorbeeld morgen wel nog doen. XTARA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s