Hoi, Vandaag even een korte mededeling en ik vind het wel een leuke mededeling en jullie denk ik ook wel!

Ik heb dus een essence adventskalender en in die adventskalender zitten leuke producten van essence. Ik ga dus elke dag vanaf morgen tot 24 december een vakje openmaken en het om 18:00 op mijn blog plaatsen met een misschien wel korte review erbij! Ik doe het zo laat omdat ik het op de zelfde dag openmaak en ik heb rond die tijd ook nog wel een beetje school dingen dus vandaar! Even een reminders een nagellakje ga ik niet swatchen maar ja dit komt omdat ik het anders heel erg zonde vindt.

Ik hoop dat jullie dit leuk vinden en laat in de reacties weten wat jullie dan allemaal in het artikel willen lezen. Tot morgen om 18:00. XTARA

3 gedachten over “Mededeling : Essence Adventkalender!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s