Hey, vandaag ga 6 dingen van de body shop reviewen en je hebt de producten gisteren al in de video kunnen zien πŸ™‚ . het is een hele hoop dus laten we snel beginnen.

Body butter en scrub : pink grapefruit

Toen ik de pot opendraaide dacht ik ‘wat ruikt dit sterk’ maar als je het op je huid aanbrengt is de geur super lekker fris en fruitig. Ik vind zelf de body butter fijner want als ik de scrub gebruik merk ik weinig verschil en de body butters zijn bij mij groot favoriet! Want het maakt je huid super zacht en het werkt de hele dag.

Vanille lipgloss:

Ik vind deze lipgloss echt superfijn! het ruikt echt heerlijk naar vanille en het heeft hele mooie glitters, ook verzorgt deze lipgloss je lippen en het blijft best lang zitten! het enige nadeel is dat het 7 euro is maar ik heb het ervoor over.

De kerstcollectie body butters:

I Love it!!! het ruikt allemaal zo lekker en het trekt snel in. De appel ruikt natuurlijk naar appel maar niet al te zoet. de pruim ruikt echt heel lekker een beetje naar de traditionele bodycreme van nivea maar dan met een beetje pruim erdoorheen. De cranberry vindt ik echt heel lekker ruiken lekker zoet πŸ™‚

Dit was mijn review van heel veel body shop producten ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen. XTARA

 

 

4 gedachten over “Review: the body shop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s