Hey vandaag even een korte update van mijn blog enz.

Als eerste zit mijn toetsweek er woensdag op en dan heb ik ook vrij en kan ik weer lekker bloggen dus ik hoop dat er vanaf vandaag elke dag iets online komt 🙂 en er is nog iets wat ik wil vertellen over mijn blog dat is namelijk dat er mini serie aankomt van 1 tot 24 december maar daar komt nog meer info over op 31 november het is iets heel leuks en ik hoop dat het gaat lukken 🙂

Dan wou ik even zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik al 25 volgers heb en ik had dit nooit verwacht ik hoop dat het er nog meer worden 🙂 (overlood aan smiley’s )

en als laatste nog iets leuks namelijk …… er komt een driedelige collab aan die te maken heeft met de feestdagen en hier heb ik ook super veel zin in!!!

Dit was even een korte update en tot morgen. XTARA

3 gedachten over “Update!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s