Hey vandaag laat ik wat dingen zien van het boek wat je hierboven ziet en ik laat weten wat ik er van vind.

Ik heb het boek in de bieb ontdekt en het zag er super leuk uit door de voorkant en ik dacht ik neem hem mee. Toen ik thuis was ging ik meteen wat lezen en ik vond het toen al leuk.

Het boek is geschreven als een soort dagboek waar je per dag een beetje de belevenissen van de hoofdpersonen. Er is ook veel gebruik gemaakt van kleur wat mij heel erg aanspreekt. Nu ga ik wat vertellen over het verhaal van het boek.

samenvatting: (dit staat op de achterkant van het boek)

De dertienjarige Isabel snapt niets van kleren. Het is voor haar een groot raadsel hoe ze goed gekleed naar de brugklas moet. Gelukkig is haar beste vriendin Kate wel een modegenie. Ze zouden een appje van Kate moeten maken, denkt Isabel.

Isabel leert zelf coden en ontwikkelt haar eigen mode-app: Project Prep. Hello Technology!

Als haar app in de App Store wordt aangeboden, lijkt de weg naar succes geopend. Maar ondernemen en technologie blijken niet altijd even makkelijk. Op een forum krijgt Isabel hulp van Tyler uit New York. Dreigt ze verliefd te worden op een supernerd?

Dit was even een korte samenvatting en dit is eigenlijk meer een soort boekentip dus laat in de reacties weten of dit boek jullie leuk lijkt of als je het hebt gelezen wat jij er van vond!

XTARA

2 gedachten over “Boek: Project Prep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s