Hey, vandaag had ik een fotodiary geplant van de herfstvakantie alleen ik heb maar 5 foto’s niet echt handig dus, dus ik dacht ik typ gewoon per dag een kort verhaaltje ik hoop dat jullie dit alsnog een beetje leuk vinden!

maandag:

Op maandag heb ik niet super veel gedaan een video opgenomen een blogpost geschreven en dat was het dus eigenlijk best een saaie dag.

dinsdag:

Dinsdag ging ik naar Den Haag om te gaan shoppen en hier is volgensmij al een video van geweest, ik had niet super veel gekocht maar alsnog was het een leuke dag.

woensdag:

Woensdag heb ik eigenlijk alweer niet super veel gedaan ik heb lekker veel aan mijn blog gewerkt zodat ik dat goed op schema heb staan en veder eigenlijk niet heel veel.

Donderdag:

Mijn donderdag was best een leuke dag ik begon met video’s kijken op youtube daarna ging ik nog even naar de supermarkt en ook even naar de bank en om 3 uur kwam Sarah een vriendin van mij en die at ook mee en we aten patatjes met iets van kip en salade. Om 8 uur kwam Thaliyah ook een vriendin van mij en toen gingen we allemaal leuke dingen doen. Rond 10 uur ging Sarah naar huis en Thaliyah bleef slapen en dit was allemaal heel gezellig.

Vrijdag:

Op vrijdag gingen Thaliyah en ik een video voor GoodFood NL opnemen en daarna gingen we gewoon wat video’s kijken nagels lakken enz. Deze dag heb ik ook niet veel meer gedaan.

Zaterdag:

Zaterdag ging ik lekker veel bloggen en ik had een paar video’s werkt en ik ging ook nog wat huiswerk maken wat nog niet helemaal afwas.

Zondag:

Zondag ging ik eerst een hele lekkere cake rol maken namelijk een red velvet cake rol en veder heb ik weer lekker veel geblogt en ook had ik deze dag een heel leuk team uitje met de hockey en toen gingen we curlen.

Dit was mijn herfst vakantie in het kort. Wat hebben jullie allemaal gedaan in de herfstvakantie? XTARA

eigenlijk al dus maandag was best een saaie dag.

5 gedachten over “Een lege foto diary!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s