Hey vandaag ga ik laten zien wat 2 droogshampoos met je haar kunnen doen zodat je kunt zien of het ook wat voor jou is ik hoop dat jullie dat leuk vinden!!!

DSC01116

Dit zijn de droogshampoos en ik heb de verassend volume en de zomer blond en de verassend volume brengt meer volume in je haar en de zomer blond maakt je haar lichter en laat het er schoner uitzien.

verassend volume:

DSC01169

Dit is de verassend volume en ik vind dat je echt merkt dat er meer volume in je haar komt en het ziet er nog steeds natuurlijk uit dus als je opzoek bent naar een droogshampoo waardoor je meer volume krijgt maar dat het ook wel natuurlijk is moet je deze hebben.

zomer blond:

DSC01117

Dit is de zomer blond en ik vind niet echt dat je haar lichter wordt maar het ziet er wel een stuk schoner uit alsof je het hebt gewassen.

Als ik moet kiezen tussen deze twee zou ik voor de verassend volume kiezen want dat werkt iets beter dan de zomer blond.

Dit was dan mijn artikel en ik hoop dat als je opzoek bent naar een goede droogshampoo dat je dan iets meer weet over wat je wilt en dan zie ( soort van ) morgen weer.

XTARA

8 gedachten over “Andrelon Droogshampoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s