Hey, vandaag laat ik mijn mening weten van de blond amsterdam producten en ja veel plezier met lezen. XTARA

DSC01066

Ik vind de verpakking alleen al er super schattig uitzien. Je hebt trouwens ook nog een anderen geur maar dit is de geur Green Olive & Fig . Dus nu even over het product ik vind het heel verzachtend voor je huid en je hebt niet veel nodig vooral van de body lotion niet dus dat vind ik echt een puls punt. 1 nadeel is dat het best wel duur is ik heb het cadeau gekregen maar ik zag hem bij de etos voor 10 euro voor dan de douche forma en de body lotion dus dit is best wel prijzig. maar veder ben ik wel tevreden met de producten en ik kan het ook zeker aanraden als je een droge huis hebt.

Dit was mijn review ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen. XTARA

3 gedachten over “Blond Amsterdam Douche Foam & Body Lotion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s