Hey, vandaag ga ik weer een product reviewen en dat is de essence tattoo liner en ik kwam dit tegen in de kruidvat en ik wou het meteen hebben want het leek me wel leuk om voor een keertje een soort tattoo op te hebben en je kan het op je nagels gebruiken dus dat vond ik ook heel leuk.

DSC01011

Zo ziet het eruit en het lijkt een beetje op eye liner maar dat is het niet. Ik vindt het zelf super leuk en gaaf en je kan het er zo weer met wat warm water en zeep eraf halen en dat is echt heel handig. Hieronder heb ik even een foto met een soort voorbeeld van wat je ermee kan doen.

DSC01016

Ik heb een klein infinity teken op mijn pols gezet en dat vond ik wel leuk. De tattoo liner is er alleen in het zwart en is iets van 2 euro en dat vind ik nog best meevallen.

Dit was mijn review ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen.

Een gedachte over “essence tatoo liner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s