Hey, vandaag ga ik de WOW! parfum van essence voor jullie reviewen en er zijn eigenlijk 5 verschillende geuren maar ik ga er 1 voor jullie reviewen dus veel leesplezier.

DSC01007

Zo ziet de parfum eruit en ik heb er even 2 nagellakkjes bijgezet voor de sier. ten eerste vind ik de verpakking super leuk, schattig en ook best mooi voor een parfum van 5,00 euro. Nou toen ik in de winkel ging ruiken vond ik hem lekker een beetje bloemig maar ook niet al te sterk (maar geuren verschillen). De parfum heeft een beetje een blauwig kleurtje wat ik persoonlijk wel heel leuk eruit vind zien. Nou nu nog wat over de verpakking, de verpakking is van glas en het dopje is van plastic maar veder vindt ik het icoontje ook heel leuk. Wat ik al eerder zij is dat er 5 in totaal zijn dus hieronder even een plaatje van de anderen geurtjes (ik heb ze zelf niet).

Parfum

En ik vindt de anderen parfum’s ook echt super schatig eruit zien.

Dit was mijn review ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat ik van deze parfum vindt en tot morgen.

2 gedachten over “Essence parfum WOW!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s