Hey, vandaag een artrikel over hoe ik mijn foto’s voor artikelen maak. ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Als ik een foto ga maken dan bedenk ik eerst welke achtergrond ik wil. Vaak kies ik voor een witte achtergrond en ik heb een soort tafeltje waar ik dan foto’s maak. Ook zorg ik dat ik goed licht heb want als het super donker is dan moet je flits gebruiken en dan werk niet echt goed en mooi. Ook kijk ik naar de kleur van hetgeen wat ik ga fotograferen als iets paars ik combineer ik het misschien met paarse bloemen en zo geldt het voor alle kleuren. Dan kan ik gaan beginnen met het neerleggen van het product ik gebruik nu even een pen

foto 1 (9)

Ik ga nu dus een beetje spelen met het neerleggen van de pen. Ook speel ik met het licht want vaak krijg je een schaduw door je voorwerp. Ik ga ook een beetje spelen met heo ik de camera vasthoud en vaak doe ik dit door eerst aan de enen kant te gaan zitten en dan weer aan de anderen kant. En hierbij let ik weer even goed op het licht.

foto 2 (9)

Dan kan ik de foto gaan maken en dit doe ik een paar keer ook weer van verschillenden kanten zodat er een hele mooie tussen zit. Ik controleer of er nog vlekjes of dingetjes op de foto staan en als het helemaal perfect is ben ik klaar!!

DSC00496

Dit was de uiteindelijke foto en ja ik vindt het best goed gelukt er zijn weinig schaduw’s en vlekjes dus ik vindt de foto geslaagd.

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en dat jullie ook een beetje tips uit het artikel hebben kunnen halen en dan zie ik jullie morgen weer op mijn blog

IMG_1898

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s