hoi vandaag even een kort artikel over een boek en ik heb het boek bij de bieb geleend en er staan allemaal tips in over het bloggen. ik vindt dit echt een super hanig boekje en ik ga proberen om mijn artikelen nog beter te maken. daarom ga ik even goed dit boekje doorlezen want er staan tips over het schrijven in en over foto’s maken dus dit is erg handig. ben jou nou ook van plan om een blog te starten ga dan naar de bieb of boekwinkel en haal dit boekje!! dit is namelijk de idealen start om te beginnen met je blog.

ik hoop dat jullie dit artikel een beetje leuk vonden en tot morgen!!

3 gedachten over “Het boek: de blog bijbel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s