Hoi zoals jullie merken heb ik al 2 weken geen vlogs geüpload en dit komt omdat ik het super druk heb met school dus het editen is een hoop werk en hier heb ik geen tijd voor daarom ga ik iets anders doen nammelijk een soort foto diary en dit ga ik volgende week zoizo doen en ja misschien nog een paar keer maar ik hoop dat ik over 2 weken weer een vlog kan uploaden dus elke vrijdag kan je of een vlog (heel vaak) of een foto diary verwachten dus ja ik hoop dat jullie dit leuk vinden. 

Een gedachte over “Even geen vlogs 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s