Hey vandaag ga ik een review schrijven over de vaseline spray. Ik kreeg deze met een actie bij de etos die nu niet meer loopt dus ik dacht ik ga dit product reviewen want ik was wel benieuwd.

foto (4)Zo ziet de spray eruit en ja ik vindt het er wel fris uitzien. De dop heeft een lock stand zodat je niet opeens kan sprayen. Als je de dop van de lock stand afhaalt dan kan je gaan sprayen en ik heb het even op mijn been gedaan en het spul wat eruit komt is wit en een beetje vloeibaar en als je het uitsmeert dan merk je dat het een soort olie is. Je heeft overigens niet veel nodig heb ik gemerkt en als je het uitsmeert dan verdwijnt het in je huid. De spray trek snel in dus dat is heel handig want je kleren blijven er niet aan plakken. Dit waren best veel pluspunten en ik weet ook niet echt minpunten maar als je zelf wilt weten hoe het werkt dan kan je hem in diversen drogisterijen kopen voor 8,30.

Ik hoop dat jullie het artikel een beetje leuk vonden om te lezen en dan kunnen jullie morgen weer een nieuwe vlog verwanchten.

IMG_1898

Een gedachte over “Vaseline spray

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s