Hey, het is de 9e dag en op deze dag was ik jarig. Ik ga net als gisteren weer een verhaal typen.veel lees en kijkplezier.

zondag 2 augustus 2015 dag 9:

De dag begon met een lekker ontbijt. Na het ontbijt ging ik me klaar maken aankleden, tanden poetsen. rond 11 uur ging ik cadeautjes zoeken en gingen we taart eten. het was echt heel leuk en ik heb super leuke cadeautjes gehad en ik ga nog een apparte video maken met mijn cadeautjes en die komt op 24 augustus omdat ik 22 augustus nog mijn feestje heb dus dan kan ik alle cadeautjes laten zien! na het taart eten gingen we in het stadje rondkijken en rond 2 uur gingen we pas lunchen (best laat) na de lunch gingen we naar een iets grotere stad om daar zwembadspullen te kopen want die waren lek. En omdat het mijn verjaardag was gingen we uit eten en het was super lekker en leuk ik was alleen wel mijn camera vergeten 😦 . rond 9 uur toen we thuiswaren ging ik lekker zwemmen met mijn broer en rond 11 uur ging ik naar bed toe. Het was een superleuke dag en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en tot morgen.

Een gedachte over “Vakantievlog #9 { Mijn verjaardag!!!!! }

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s