Hey, naast de vakantievlog van vandaag plaats ik ook een artikel over de nieuwe collectie van O.P.I..  Ik ga dus wat informatie geven over deze nieuwe collectie dus laten we gauw beginnen.

De nagellak is verkrijgbaar op 25 augustus dus je moet nog even wachten. Ik zal ook even de prijs vermelden die is nammelijk 14,95 per potje.

Het is een beetje een Italiaanse collectie geworden en daarom heeft het ook de naam venice gekregen. In de collectie zitten veel mooie rode kleuren en donkeren kleuren maar ook hele mooie pastelkleuren. er zijn 15 gel nagellakjes en 3 limited editions. ik ga hieronder alle kleurtjes laten zien.

NLV34_PurplePalazzoPantsNLV39_StMarkstheSpotNLV38_BaroqueButStillShoppingNLV37_VenicethePartyNLV36_MyGondolaorYoursNLV35_OSuziMioNLV33_GelatoonMyMindNLV32_ICannoliWearOPINLV31_BeThereinaProseccoNLV30_GimmeaLidoKissNLV29_AmoreattheGrandCanalNLV28_TiramisuforTwoNLV26_ItsaPiazzaCakeNLV25_AGreatOperatunityNLV27_WorthaPrettyPenne

Dit zijn alle kleuren die je kan gaan kopen op 25 augustus. dus hou de site van O.P.I. in de gaten voor nog mmer informatie.

IMG_1898

2 gedachten over “O.P.I. Herfst/Winter collectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s