Hey, het was de 8e dag en inplaats van een dagboek ga ik een verhaal schrijven over mijn dag want ik merkte dat een dagboek wat saai wordt.

1 Augustus 2015 Dag 8: 

De dag begon om 6 uur want vandaag gingen we vertrekken naar Zweden. Ik ging nog even de rest van de spullen inpakken en checken of ik alles had. Natuurlijk moeten we ook ontbijten dus dat deden we om 7 uur. Rond 8 uur vertrokken we richting Zweden. De reis duurde iets van 7 uur en onderweg gingen we stoppen om wat te eten en even te plassen. Toen we aankwamen in het huisje hebben we de spullen uit de auto gehaald en toen zijn we naar de supermarkt geweest. We aten lekker makkelijk namelijk tosti’s, soep en worstjes. In het huisje zit ook een zwembad en daar heb ik meteen gebruik van gemaakt. En dit was eigenlijk wat ik deze dag allemaal heb gedaan.

ik hoop dat jullie het leuk vonden om te leze bekijk dan ook even de vlog en dan wens ik jullie veel kijkplezier.

Een gedachte over “Vakantievlog #8 | Naar Zweden |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s