Hey, vorige week had ik een artikel geplaatst waarin ik vroeg of jullie vragen hadden en ik heb 1 vraag gekregen van Creabeaatje34 en ik ga die vraag lekker uitgebreid beantwoorden.

  
De vraag is: war is je grootste passie?

Het is niet een hele moeilijke vraag want ik blog natuurlijk heel veel en dat is ook echt een passie van mij geworden en naast het bloggen heb ik natuurlijk ook een youtubekanaal en daar plaats ik ook best veel video’s op en dit vindt ik heel leuk. En omdat ik het zo leuk vindt had ik met een vriendin van mij die ook blogt op ALifeAsMe NL bedacht om een youtubekanaal te starten in het thema food en hier plaatsen wij elke zaterdag om 17:00 een video online waarin we een recept laten zien. Als je dit wilt bezoeken het heet GoodFood NL.

Dit is eigenlijk mijn antwoord op de vraag en ik hoop dat je het een leuk antwoord vindt Demi. En dan kunnen jullie morgen een nieuwe video zien! En ik geef een hint het heeft te maken met jarig zijn!

  

5 gedachten over “Stel je vraag #1 de antwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s