Hey het is al een tijdje zomervakantie maar ik denk altijd zovan wat moet ik doen? en ik dacht misschien herkennen jullie dit? en ik ga daarom wat tips geven die je kunt doen in de zomervakantie voor slecht en mooi weer.

Laten we beginnen met het slechte weer.

1. Ik kan natuurlijk bloggen en youtubevideo’s maken maar mischien vindt jij dit ook wel heel leuk dus start een blog of youtubekanaal en zo heb je altijd wat te doen.

2. Je kan natuurlijk ook een meiden middag houden. Dus nodig je vriendinnen uit en ga leuke dingen doen zoals maskers, nagels lakken, elkaar raar opmaken noem maar op.

3. Ga wat bakken, ik houdt heel veel van bakken en dit vindt ik ook heel leuk om te doen dus pak de spullen uit de kast en bak een lekkere cake.

4. Spelletje spelen, dit kan je doen met je familie of met je vriendinnen.

nu gaan we maar door naar het mooie weer want dat is natuurlijk heel leuk.

1. Ga picknicken in het park, ga samen met je vriendinnen een picknick klaarmaken en neem het mee naar het park en eet het lekker samen op.

2. Naar het strand. Als het lekker weer is kan je natuurlijk ook naar het strand gaan en je kan daar overgooien met een strandbal maar ook in de zee zwemmen of lekker zonnen.

3. Een ijsje eten, het is natuurlijk super warm dus ga naar de ijssalon en koop een lekker ijsje en smul het op.

4. Naar buiten, buiten valt natuurlijk heel veel te doen als het lekker weer is dus pak je fiets en fiets naar een leuke plek en ga daar wat leuks doe met je vriendinnen.

Dit waren dan alweer 8 tips om te kunnen doen in de zomervakantie bij slecht maar ook mooi weer. Ik hoop dat jullie wat aan de tips hebben en tot morgen.

IMG_1898

5 gedachten over “Wat te doen in de zomervakantie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s