Hoi, vandaag een artikel waarin ik laat zien wat mijn favoriete zomer kleding is en ik laat 3 dingen zien dit zijn niet de enige dingen die ik leuk vindt maar ja anders wordt het artikel wel heel lang. Laten we gauw beginnen.

  
Als eerste vindt ik het in de zomer leuk om fele kleuren te dragen zoals geel, roze, blauw super leuk en daarom heb ik dit t-shirt gekocht bij de H&M. Ik vindt dit soort kleuren ook gewoon lekker zomers.

  
Het 2e item is dit topje en deze komt ook van de H&M en ja ik vindt topjes gewoon fijn zitten in de zomer en ik vindt van die vrolijke printjes en sliertjes super leuk.

  
Dan de 3e en hiermee de laatste is deze jurk van de shoeby en in de zomer draag ik super vaak jurkjes en rokjes en daarom heb ik dus ook deze jurk want hij heeft palmboompjes en een lekker fel kleurtje.

Dit waren alweer een aantal favoriete van mij in de zomer en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en laat even in de reacties weten wat jij graag aantrekt in de zomer. En dan zie ik jullie de volgende keer weer,

  

3 gedachten over “Favoriete zomer kleding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s